Lombház függőhíddal játszótéri szett -P1502

P1502

Ez a tematikus játszótéri szett egy lombházikót jelenít meg, szuper függőhíddal, csúszdával, alagúttal és mászókával kiegészítve ami nagyon megnyerő és impozáns megjelenésű a gyerekek számára. Igazán gyönyörködtető kivitelű prémium megjelenést biztosít, így a felnőttek is elcsodálkoznak rajta.

„Áhh! Szóval, gondolom a gyerekek mostantól egy lombházikóban fognak élni, mert ez a játszótéri szett egyszerűen lenyűgöző! Van benne függőhíd, csúszda, alagút, mászóka, minden, amire egy kisgyereknek szüksége lehet a világuralom megszerzéséhez? Ha a gyerekeknek nem tetszik, akkor a felnőttek is elcsodálkoznak rajta, mert ez a prémium megjelenésű szett igazán impozáns nem? Na Jóó!  Lehet, hogy én is ki akarom próbálni…

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés