Csúszdás Billy a Gőzmozdony -P3504

P3504

A Csúszdás Billy a Játszótér Gőzmozdonya egy fantasztikus vonatos játszótéri szett, amely garantáltan óriási örömet okoz a gyerekeknek. A szett tartalmaz egy csúszdát, amely egy gőzmozdony formájú, valamint egy kis vonatot, amely körbe-körbe jár a pályán. Ez a játékeszköz nemcsak szórakoztató, de segíti a gyerekeket a mozgásfejlesztésben és a kreativitásuk kibontakoztatásában is. A Csúszdás Billy a Játszótér Gőzmozdonya ideális választás minden olyan játszótér számára, ahol a gyerekeknek lehetőségük van a különböző mozgásformák kipróbálására és a szabad játékra. Ez a vonatos játszótéri szett minden bizonnyal hozzájárul a gyerekek boldog és egészséges fejlődéséhez.

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés