Játszóterek

Képzelj el egy olyan játszóteret, ahol a gyerekek egy fantasztikus kalandra indulhatnak, miközben megismerkednek az állatvilággal, a mesebeli szörnyecskékkel, betekintést nyernek az űrhajózás rejtelmeibe, hős tűzoltók és pilóták lesznek vagy a történelem egy régebbi időszakából, rabló pandúrként” várat ostromolnak. Az Outdoor Fitness Center tematikus játszótéri eszközei izgalmas hangulatot és olyan miliőt teremt a gyerekek számára ahol a játék és tanulás egyesül.

A képeken bemutatunk néhány izgalmas tematikus OFC játszótéri eszközt, melyekkel a gyerekek különböző témákat használva fedezhetik fel a képzeletbeli világuk sokaságát.

Egy akadálymentesített játszótéri eszköz szett tervezése és annak kialakítása, különféle szigorú szempontokat és biztonsági elemeket foglal magába. Ilyen fontos szempont például a biztonságos burkolat, az akadálymentes útvonal kialakítása, a kerekesszékkel hozzáférhető játszó elemek.

Az akadálymentes játszótér egy olyan speciális terület, ahol a különféle képességekkel, beleértve a mozgásukban korlátozott vagy különleges igényű gyerekek is biztonságosan és örömmel játszhatnak.
 
Ezen kívül fontos figyelembe venni a helyi jogszabályokat és előírásokat az akadálymentes játszótér tervezésekor. Egy ilyen játszótér tervezése és kialakítása komoly munka, és szakértelmet igényel a gyermekek biztonságának és örömének biztosítása érdekében.

Kivitelezési minőség: "P", "I", "W", "WI"

  • P – Magas minőségű tűzihorganyzott és porszórt acél szerkezet, rétegelt lemez vagy HDPE járófelületek, oldalfalak és HDPE tetők
  • I – Inox rozsdamentes acél szerkezet, HDPL/HPL járófelületek, oldalfalak és HDPE/HPL tetők
  • W – Minőségi fa szerkezet ragasztott gerendákból, tűzihorganyzott és porszórt acél elemekkel, HDPE/HPL járófelületek, oldalfalak és HDPE/HPL tetők
  • WI – Minőségi fa szerkezet ragasztott gerendákból, Inox rozsdamentes acél elemekkel, HDPE/HPL járófelületek, oldalfalak, HDPE/HPL tetők – Magas minőségű kalapácslakk festékkel festett acél szerkezet, rozsdamentes acél ülő és taposófelületek

Játszóterek elemei