Tűzoltó autó Tematikus játszótér P3403

P3403
P3403 Fire guard Tűzoltó autó
P3403 Fire guard Tűzoltó autó

A tűzoltó autó tematikájú játszótér dupla csúszdával új lehetőséget kínál a gyerekek számára a szórakozásra és mozgásra. Az ilyen típusú játszóterek fontos szerepet játszanak a gyerekek fejlődésében és szórakozásában. A dupla csúszda lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy versenyezzenek egymással, ami további szórakozást és izgalmat jelent számukra. Emellett a tűzoltó autó tematika segít a gyerekeknek megérteni és megtanulni az egészségügyi és biztonsági szempontok fontosságát. Ez a játszótér lehetőséget ad a gyerekeknek arra, hogy szabadon játszhassanak és fejlesszék motorikus képességeiket. Összességében, a tűzoltó autó tematikájú játszótér dupla csúszdával ideális választás a gyermekek számára, hogy aktívan és szórakoztatóan töltsék szabadidejüket.

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Tűzoltó autó tematikájú játszótéri eszközök

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés