Szolgáltatások

Tervezés

Segítünk kiválasztani az igények szerinti eszközöket, szakmai tanácsokkal segítjük a telepítés során tervezőjét, kivitelezőjét, igény esetén elkészítjük a megálmodott kondipark műszaki terveit.

Telepítés

Az általunk forgalmazott termékeket természetesen telepítjük is az elképzelések és a hatályos vonatkozó jogszabályok szerint. Cégünk által telepített eszközökre
2 éves teljes körű garanciát vállalunk.

Balesetvédelmi felülvizsgálat

2021. január 1.-től a játszóterek mellett a közterületeken telepített kondiparkok esetében is kötelező balesetvédelmi felülvizsgálatot végezni. Minősítő partnerünk bevonásával segítünk ebben, levéve ezt a terhet is a válláról.

Burkolat építés

A legtöbb esetben ezen eszközök ütéscsillapító burkolaton állnak, közterületen ez sok esetben kötelező előírás is egyben. Vállaljuk az ütéscsillapító gumiburkolatok elkészítését komplett alépítményi munkákkal és szükséges szegélyezéssel együtt.

Fenntartás

A garanciális idő lejárta után is vállaljuk a megépített kondicionáló parkok és az egyes eszközök karbantartását, javítását, alkatrészek cseréjét, pótlását, az egyes gépek megadott időközönkénti felülvizsgálatát, ellenőrzését.

Műszaki tanácsadás

Szívesen állunk rendelkezésére bármilyen általános, műszaki és szakmai kérdésben. Segítünk Önnek, amennyiben a nálunk vásárolt gépeket saját kivitelezőjével szeretné telepítettni.