Játszótéri dupla csúszdás Midi szett – P1123

P1123

Szóval, a Játszótéri dupla csúszdás Midi szett! Nos, először is, ha nem tudod, hogy mi az a „Midi szett”, akkor elképzelheted, hogy ez egy olyan játékeszköz, ami 6m hosszú és ahol két különböző szélességű csúszda van, magas kötélhíd, lépcső és csúszórúd a két végén. Tehát gyakorlatilag egy olyan hely, ahol a gyerekek szabadon szórakozhatnak és élvezhetik az időtöltést.

De ne feledkezzünk meg a felnőttekről sem, akik szintén élvezhetik ezt a játékeszközt. Ugye milyen vicces lenne látni egy felnőttet, aki megpróbál átmászni a kötélhídon, vagy lecsúszik a csúszdán? Szóval, ne csak a gyerekekre gondoljunk, hanem magunkra is, hogy egy kis móka és kacagás legyen a mindennapok része! De természetesen ez az eszköz is gyerekekre van méretezve, ezt ne felejtsük el.

Összességében, a Játszótéri dupla csúszdás Midi szett egy remek játékeszköz, amely garantáltan szórakoztató pillanatokat fog nyújtani mindenkinek, aki használja. És ki ne szeretne egy kis szórakozást és nevetést a mindennapokban? Szóval, ne habozzunk, és szerezzünk be egy ilyen játékeszközt, hogy mindannyian jól szórakozhassunk! Hajrá ! Pályázz erre az eszközre és tervezd be a segítségünkel!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk! Ne hezitálj! Kérdezz!

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Játszótéri dupla csúszdás Midi szett - P1123

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés