Fitness - termékcsaládok

Az Outdoor Fitness Center kültéri fitnesz edző gépei lehetővé teszik a mozogni vágyó fiatalok és az idősebb korosztály számára a friss levegőn végezhető testmozgás, izomfejlesztés, vagy rekreáció számos formáját. A fitnesz gépeken izomfejlesztő, kardio vagy erőnlét fejlesztő gyakorlatok végezhetők, melyek nemcsak javítják, növelik az állóképességet, hanem nagyban hozzájárulhatnak egészségünk megőrzéséhez vagy egészségi állapotunk helyreállításához úgy, hogy mindemellett az együtt mozgás közösségi élményét is elősegítik.

Bárki számára könnyen hozzáférhető, akár kisebb területen is elhelyezhető kültéri edzőgépek rendszeres és költséghatékony testmozgási lehetőséget kínálnak. Nemcsak sokrétű gyakorlatok végzésére alkalmasak, de számos színben, egyedi, márkázott kivitelezéssel is telepíthetők.

Az Outdoor Fitness Center edző gépeiben kevés a mozgó alkatrész, nincsenek beépített súlyok, rugók és huzalok, így a gyakorlatok végzésekor elsősorban saját testsúlyunkat használjuk. A jó minőségű anyagok használata, a precíz kivitelezés, a horganyzás utáni porfestett kivitel gondoskodik a hosszú élettartamról, szélsőséges időjárási körülmények között és intenzív használat esetén is.

Ahová ajánljuk edzőgépeinket:

  • Települések parkjai, közösségi terei
  • Iskolák, sportpályák
  • Hotelek, rekreációs központok, kempingek
  • Lakótelepek, lakóparkok
  • Kórházak, egészségügyi intézmények, magánklinikák
  • Állomások, utak melletti pihenőhelyek

Fitness - termékcsalád elemei