„Rakéta és üstökös” Űrhajós tematikájú Játszótéri eszköz -P1506

P1506

Az űrkutatás és űrhajózás mindig is lenyűgözte az embereket, és most már még a gyerekek is részt vehetnek ebben a fantasztikus kalandban az űrhajós tematikájú játszótéri eszközök segítségével. Az űrrakéta és üstökös játékok nemcsak szórakoztatóak, de segítenek a gyerekeknek megérteni és felfedezni az űrkutatás világát. Ezek az eszközök biztonságosak és fejlesztik a gyerekek motorikus készségeit is. Az űrhajós tematikájú játszótéri eszközök remek választások a gyerekek számára, hogy kreatívan játszhassanak és közben tanuljanak is.

  • „Az űrhajós játszótéri eszközök segítségével a gyerekeknek már nem csak a csillagokat kell nézniük az égen, hanem el is repülhetnek hozzájuk a saját űrrakétájukkal. És ha elfelejtik a tízórait, akkor az űrben is lehet piknikezni!”
  • „Az űrhajós tematikájú játszótéri eszközök a gyerekek számára lehetővé teszik, hogy kipróbálják magukat űrhajósként. És ki tudja, talán valamelyikük lesz az első ember a Mars felszínén!”
  • „Az űrhajós játszótéri eszközök segítségével a gyerekek már nem csak álmodozhatnak az űrutazásról, hanem valóban részt vehetnek benne. És ha valaki elveszíti a labdát, akkor az űrben is lehet keresni!”
  • „Az űrhajós tematikájú játszótéri eszközök segítségével a gyerekeknek nem csak a gravitációval kell megküzdeniük, hanem a saját kreativitásukkal is. És ha valaki beleesik a homokba, akkor az űrben is lehet homok-fürdőzni!”

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

"Az űrhajós játszótéri eszközök segítségével a gyerekek már nem csak álmodozhatnak az űrutazásról, hanem valóban részt vehetnek benne. És ha valaki elveszíti a labdát, akkor az űrben is lehet keresni!"

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés