Street Workout & Parkour

Saját testsúlyos edzőeszközök

A street workout nem más, mint a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra épülő erőnléti edzés és gimnasztikai gyakorlatokra épülő torna edzés. Ezeket a gyakorlatokat, szinte ősidők óta végzik szabadtéren és leginkább a katonákra volt jellemző. Manapság már számos sportág kiegészítő edzéseként tartjuk számon ezt az edzés típust.

Lengyelország első számú street workout eszköz gyártója beszállítónk: a STARMAX.
Elsősorban annak a sportolni vágyó közönségnek fejlesztettük ki eszközeinket, akik nem a hagyományos edzőtermi miliőt választják egészségük és edzettségük megtartására, hanem a street workout sokszínű és kreatív világát a szabad ég alatt.
Épp ezért az eszközeink strapabírók, robusztus és rendkívül időjárásállók. Oszlopaink porszórt, tüzihorganyzott és rozsdamentes acélból készülnek.

A rendszer megoldásainknak köszönhetően a street workout eszközeink, tetszőleges funkcionalitással és mérettel kombinálhatók.

Az edzőeszközök és azok terve a következő szabvány szerint készültek:
PN-EN 1176-1:2017-12
PN-EN 16630:2015 Standards

Kivitelezési minőség: "P", "I", "W", "WI"

  • P – Magas minőségű tűzihorganyzott és porszórt acél szerkezet, rétegelt lemez vagy HDPE járófelületek, oldalfalak és HDPE tetők
  • I – Inox rozsdamentes acél szerkezet, HDPL/HPL járófelületek, oldalfalak és HDPE/HPL tetők
  • W – Minőségi fa szerkezet ragasztott gerendákból, tűzihorganyzott és porszórt acél elemekkel, HDPE/HPL járófelületek, oldalfalak és HDPE/HPL tetők
  • WI – Minőségi fa szerkezet ragasztott gerendákból, Inox rozsdamentes acél elemekkel, HDPE/HPL járófelületek, oldalfalak, HDPE/HPL tetők – Magas minőségű kalapácslakk festékkel festett acél szerkezet, rozsdamentes acél ülő és taposófelületek

Street Workout & Parkour elemei - szettek és eszközök

Érdeklődjön Street workout Szettjeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Eséscsillapító
felület

Az eszközök telepítése során, eséscsillapító felületet készítünk. Válassza ki a nálunk elérhető és Önnek legmegfelelőbb felület típust! EPDM + SBR öntött gumi felület a R.A.L. szín skála minden színében, esésvédelmi gumilapok, homok, mulcs vagy faháncs.