„Kráterek” Játszótéri süllyesztett Trambulin szett 1M-set6R

1M-Set 6R

A „kráterek” nevű 6 darabból álló süllyesztett játszótéri trambulin szett lehetővé teszi, hogy akár több gyerek is ugorhasson egyszerre. A megfelelő esésvédelmi zóna kialakítása miatt nem kell aggódnunk, ha esetleg túl ugranának a célon. Ez a trambulin szett biztonságos és szórakoztató lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy kipróbálják ugrálóképességüket és együtt élvezzék az aktív játékot. A „kráterek” trambulin szett ideális választás lehet bármely játszótér számára, ahol fontos a biztonság és a szórakozás egyaránt.

Ezeket az eszközöket biztonsággal beilleszthetik a tervezett játszóterekre és közösségi parkokba, amiben a tervezői dokumentumok mindenképp nagy segítség lesz.

Tervező vagy? Lentebb megtalálod az AutoCad 2D és a CketchUp 3D file-okat.

A poliuretán felülettel kombinálva érdekes színhatásokat hozhatunk létre a játszótéren, ahol azon felül, hogy öröm a játék, a vidámság garantált, fontos kiemelni, hogy az erőteljes igénybevételnek is ellenáll, valamint vandálbiztos is.

A termék önállóan is megállja a helyét, de nagyobb játszótéri szettek elemeként is kiváló választás. A nyilvános és szabadon látogatható területeken kifejezetten ajánlott, például parkok, iskolák, óvódák, játszóterek és egyéb sportlétesítmények mosolyt keltő eszközeiként.

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

A kiválasztott eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját