„Mókus” Játszótéri süllyesztett Trambulin szett -1M-Set 12

1M-Set 12

A „Mókus” játszótéri süllyesztett trambulin szett egy kiváló választás lehet a játszótér kialakításához. A 7,76m * 1,55m-es méretével ideális lehetőséget kínál a gyerekek számára a szórakozásra és mozgásra. A süllyesztett kialakításnak köszönhetően biztonságos és esztétikus megoldást nyújt a játszótér számára. A „Mókus” trambulin szett remek választás lehet minden olyan intézmény vagy közösség számára, ahol fontos a gyerekek mozgásfejlesztése és szórakoztatása.

A poliuretán felülettel kombinálva érdekes színhatásokat hozhatunk létre a játszótéren, ahol azon felül, hogy öröm a játék, a vidámság garantált, fontos kiemelni, hogy az erőteljes igénybevételnek is ellenáll, valamint vandálbiztos is.

A termék önállóan is megállja a helyét, de nagyobb játszótéri szettek elemeként is kiváló választás. A nyilvános és szabadon látogatható területeken kifejezetten ajánlott, például parkok, iskolák, óvódák, játszóterek és egyéb sportlétesítmények mosolyt keltő eszközeiként.

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

A kiválasztott eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját