„Nagy Bolha” Játszótéri süllyesztett trambulin szett

1M-Set8

Szeretnénk bemutatni a „Nagy Bolha” nevű süllyesztett játszótéri trambulint, mely nyolc ugráló felülettel és több mint 4,5 méter szélességgel rendelkezik. Ezt a Trambulint is az AutoCad és SketchUp tervezői fájlok segítségével illesztheted be a terveidbe, melyeket természetesen nálunk megtalálsz minden termékhez.

Ez a süllyesztett játszótéri trambulin kiváló választás lehet iskolák, óvodák vagy szabadidős központok számára, mivel nagyobb ugráló felületet biztosít, így több gyermek számára nyújt lehetőséget a szórakozásra és mozgásra.

A tervezői fájlok segítségével könnyedén integrálható a tervezett játszótérbe, és a pontos méreteknek köszönhetően könnyen illeszthető a környezetbe.

Ha érdeklődsz a „Nagy Bolha” süllyesztett játszótéri trambulin iránt, keresd fel kollégáinkat akik állnak rendelkezésedre és nagyon szívesen válaszolnak minden kérdésedre.

A poliuretán felülettel kombinálva érdekes színhatásokat hozhatunk létre a játszótéren, ahol azon felül, hogy öröm a játék, a vidámság garantált, fontos kiemelni, hogy az erőteljes igénybevételnek is ellenáll, valamint vandálbiztos is.

A termék önállóan is megállja a helyét, de nagyobb játszótéri szettek elemeként is kiváló választás. A nyilvános és szabadon látogatható területeken kifejezetten ajánlott, például parkok, iskolák, óvódák, játszóterek és egyéb sportlétesítmények mosolyt keltő eszközeiként.

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

A kiválasztott eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját