„Orángután” Játszótéri süllyesztett trambulin szett -1M-Set 14

1M-Set 14

Az orángután névre keresztelt 1MOVE játszótéri süllyesztet trambulin szett kiváló választás lehet otthoni vagy közösségi játszóterek számára. A közel 20 m2 ugráló felülettel rendelkező trambulin izgalmas és biztonságos ugrálási élményt nyújt a gyerekek számára. Az 1MOVE trambulin szett kiváló minőségű anyagokból készült, és könnyen telepíthető. A süllyesztett kialakításnak köszönhetően pedig a trambulin szép és esztétikus megjelenést kölcsönöz a játszótérnek. Válassza az orángután nevű 1MOVE trambulin szettet, és tegye még izgalmasabbá a gyerekek játékát!

„Unatkozik a gyerek a játszótéren? Ne pánikolj! Az Orángután nevű 1MOVE trambulin szett megoldást jelent! Közel 20 m2 ugráló felülettel izgalmas ugrálás vár rájuk! Csak ne felejtsék el az orángután hangját utánozni a légben repülés közben!”

  • Az orángután nevű trambulin: a legújabb őrület a szomszédban!
  • Ugrálj, mint egy majom az orángután nevű trambulinon!
  • Az orángután nevű trambulin: az egész család kedvencévé válik!
  • Egy kis őrület a kertben: az orángután nevű trambulin!
  • Az orángután nevű trambulin: garantáltan felvidítja a napod!

A poliuretán felülettel kombinálva érdekes színhatásokat hozhatunk létre a játszótéren, ahol azon felül, hogy öröm a játék, a vidámság garantált, fontos kiemelni, hogy az erőteljes igénybevételnek is ellenáll, valamint vandálbiztos is.

A termék önállóan is megállja a helyét, de nagyobb játszótéri szettek elemeként is kiváló választás. A nyilvános és szabadon látogatható területeken kifejezetten ajánlott, például parkok, iskolák, óvódák, játszóterek és egyéb sportlétesítmények mosolyt keltő eszközeiként.

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

A kiválasztott eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját