Játszótéri prémium szett a körbejárható Mega játszóvár – P1111

P1111

Na, ki gondolta volna, hogy egyszer egy olyan játszóvár is létezhet, ami körbe járható? Igen, jól olvastátok, ez nem csak egy álom! Ez a játszóvár mindent tud, amit csak el lehet képzelni: csúszdával, függőhíddal, kötél hálóval, merev hidakkal, mászófallal, és még edukációs táblákkal is felszerelt! Ez egy igazi nagyágyú a játszótéren!

Ha már unod a hagyományos játszótereket, ahol mindig ugyanazokat a játékokat találod, akkor ez a mega játszóvár pont neked való! Itt tényleg mindenki megtalálhatja a kedvenc elfoglaltságát, legyen az mászás, csúszás vagy éppen tanulás az edukációs táblákon keresztül.

Szóval ne habozz, irány a játszótér, és próbáld ki te is ezt a fantasztikus játszóvárat! Nem fogsz csalódni, és garantáltan jókat fogsz szórakozni! 

Addig is, mindenkinek sok játékot és nevetést kívánunk a játszótéren! Hajrá!

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

JÁTSZÓTÉRI PRÉMIUM SZETT A KÖRBEJÁRHATÓ MEGA JÁTSZÓVÁR – P1111

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés