Játszótér szett dupla házikóval és alagúttal -P1102

P1102
Dupla kis házas tematikus játszótéri eszköz P1102
Dupla kis házas tematikus játszótéri eszköz P1102

A dupla kis házikós és alagutas játszótéri szett két tematikával rendelhető: szörnyecskés és lombházas kivitelben. Ez a játékeszköz ideális választás olyan óvodák, iskolák vagy játszóterek számára, ahol kisgyermekeknek szeretnének biztonságos és szórakoztató környezetet biztosítani. A szett két különálló játszóházból és egy alagútból áll, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy kreatívan játszhassanak és fedezzék fel az új környezetüket. A szörnyecskés és lombházas témáknak köszönhetően a gyerekek fantáziája szabadjára engedhetik, és számtalan kalandot élhetnek át a játszótéren. A dupla kis házikós és alagutas játszótéri szett kiváló minőségű anyagokból készül, és biztonságosan használható a kisgyermekek számára. Ez a játékeszköz garantáltan elnyeri a gyerekek és szüleik tetszését egyaránt.

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

dupla házikós tematikus játszótéri szett P1102

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés