Játszótéri szett Függőhíddal és csúszdával – P1113

P1113

Szülők, Önkormányzatok és játszótérre pályázók figyelem! Itt a legújabb játékszett, amivel garantáltan lefárasztjuk a gyerekeket! A függőhíd olyan instabil, hogy még a szülők is kihívást éreznek, ha át akarnak menni rajta. A csúszda olyan meredek, hogy még a felnőttek is megijednek tőle. A kötél mászóval pedig úgy kell küzdeni, mintha egy dzsungelben lennénk. A csúszórúd olyan hosszú, hogy a gyerekek tuti, hogy elfáradnak, mire végigcsúsznak rajta. A mászófal pedig olyan magas, hogy még a hegyi vezetők is irigykednének rá. És a szörnyecskés tematika? Nos, az csak azért van, hogy a gyerekek még jobban belegondoljanak, hogy mi is lehet az a szörny, ami mögöttük leselkedik. Szóval, ha szeretnél egy jó kis kihívást a gyerekeknek, és közben jól szórakozni, akkor ez a játékszett neked való!

PÁLYÁZZ RÁ!!! EZ LESZ AZ! EZ TUTTI! 

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

JÁTSZÓTÉRI SZETT FÜGGŐHÍDDAL ÉS CSÚSZDÁVAL

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés