Játszótéri szett L – alakú akadálypálya – P1112

P1112

Sziasztok, barátok! Ma egy olyan témáról fogunk beszélni, ami mindannyiunkat érint: az akadálypályákról. Na jó, talán nem mindannyiunkat, de azért sokunkat. Azt hiszem, az akadálypályák azok a helyek, ahol mindenki egyszerre érzi magát gyereknek és fittnek. Én legalábbis így vagyok vele.

De most nem egy átlagos akadálypályáról lesz szó, hanem egy olyanról, ami L-alakú! Igen, jól olvastátok, L-alakú! Mert miért ne lenne az? Miért ne lehetne egy akadálypálya L-alakú? Miért ne lehetne benne csúszda, híd, mászófal, kötél mászó és választható szörnyecskés vagy erdő tematika? Miért ne?

Ez az akadálypálya mindenkit kihívás elé állít, de közben mégis mókás és szórakoztató. És ha valaki elakad, akkor ott van a választható szörnyecskés vagy erdő tematika, hogy legalább a környezet szépségeivel vigasztalódhasson.

Szóval ha valaki úgy érzi, hogy unja már a hagyományos akadálypályákat, akkor irány a L-alakú csoda! És ha valaki nem érzi magát elég fittnek hozzá, akkor irány a L-alakú csoda, mert ott legalább jól fogja érezni magát!

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

L-alakú akadálypálya játszótérre

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés