Játszótér szett ” Szörnyecske vagy Tóparti ház 2″ -P1103

P1103
P1103 A tóparti kis ház 2
P1103 A tóparti kis ház 2
P1103 A tóparti kis ház 2b
P1103 A tóparti kis ház 2b

 

 

 

 

 

 

 Szeretnénk bemutatni Önöknek a szörnyecskés vagy tóparti kis ház tematikával rendelhető játszótéri szettet, mely csúszdával, alagúttal és aktív kiegészítőkkel rendelkezik. Ezek a játszótéri szettek ideálisak a gyermekek számára, hogy kreativitásukat és mozgásukat fejlesszék, miközben szórakoznak.

A szörnyecskés vagy tóparti kis ház tematikával rendelhető játszótéri szettek számos előnnyel járnak. Ezek a szettek nemcsak szórakoztatóak, de segítik a gyerekeket abban is, hogy különböző mozgásformákat fejlesszenek, valamint ösztönzik a kreativitást és a szociális készségeket.

A csúszda és az alagút segítségével a gyerekek élvezettel tudnak mozogni és játszani, miközben a kiegészítők, mint például a hinta vagy a mászóka, további lehetőségeket kínálnak a játékra. Emellett a szett könnyen telepíthető és karbantartható, így hosszú távon is ideális választás a parkok, játszóterek és nagyobb otthoni udvarok számára.

Összességében a szörnyecskés vagy tóparti kis ház tematikával rendelhető játszótéri szettek kiváló lehetőséget kínálnak a gyerekek számára a szórakozásra és a fejlődésre. Bátorítjuk Önöket, hogy tekintsék át a kínálatunkat, és válasszák a legmegfelelőbb játszótéri szettet a gyerekek számára, Parkba vagy az otthonukba.

Köszönjük és reméljük, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődésüket a szörnyecskés vagy tóparti kis ház tematikával rendelhető játszótéri szettek iránt. 

 

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés