Játszótér interaktív mini szett – P1108

P1108

A P1108 homokozós interaktív játszótéri szett egy modern és kreatív megoldás a kisgyermekek számára. Ez a különleges játszótéri felszerelés lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kreatívan játszhassanak homokozóban, miközben tanulnak is. Az edukációs panelek segítségével a kicsik játékos formában ismerkedhetnek meg például az állatokkal, növényekkel vagy éppen az időjárással. Ezáltal a homokozós interaktív játszótéri szett nem csak szórakoztató, de fejlesztő tevékenységet is biztosít a gyermekek számára. A szett kiváló választás lehet óvodák, iskolák vagy játszóterek számára, hiszen segítségével a gyermekek szórakozva tanulhatnak és fejleszthetik kreativitásukat.

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

interaktív homokozós játszótéri szett

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés