Játszótéri szett „A felfedezők paradicsoma” – P1124

P1124

Ha azt gondolod, hogy a játszótér csak egy kis homokozóval és pár hintával rendelkezik, 🙂 akkor bizony tévedsz! Az igazi felfedezők paradicsoma a játszótéri szett, amely két különböző függőhíddal, széles csúszdával, hosszú alagúttal, fedett és nap védett pihenő tornyokkal, csúszórúddal és még sok más felfedezésre váró kiegészítéssel rendelkezik. Hogy mire van szükséged a gyermeked szórakoztatásához? Egy ilyen fantasztikus játszótéri szettre!!!! 

A gyerekek imádni fogják ezt a szettet, és te is élvezni fogod, hogy végre egy kis időt magadra szánhatsz, miközben a gyerkőcök önfeledten játszanak. Ki tudja, talán még te is kipróbálod a csúszdát vagy a függőhidat! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezd be a játszótéri szettet még ma! HELLÓ ÖNKORMÁNYZAT!

Addig is, ne feledd, hogy a homokozóban a homokot nem szabad megenni és a hintára se ülj rá túl nagy „slunggal”, mert könnyen kihullhatsz belőle! Vigyázz magadra és a gyerekekre is!

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Tematikus játszótér

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés