Bika állat tematikás játszótéri rugós játék eszköz -P3011

P3011

Induljon a rodeó!

A biztonságos és masszív műanyagszerkezet, a kényelmes és tartós fogantyúk és a vastag rugó a legfontosabb jellemzői ennek a bika tematikás játszótéri rugós játéknak. 

A játszótéri játékok tervezésekor a biztonság és a tartósság mindig elsődleges szempont. Ezért fontos, hogy a bika tematikájú rugós játék is megfeleljen ezeknek az elvárásoknak. A masszív műanyagszerkezet és a vastag rugó biztosítja, hogy a játék hosszú éveken át tökéletes állapotban maradjon, míg a kényelmes fogantyúk segítenek a gyerekeknek biztonságosan és kényelmesen játszani.

Ezek a jellemzők teszik ezt a bika tematikájú játszótéri rugós játékot ideális választássá minden olyan helyszín számára, ahol a gyerekek szórakoztató és biztonságos környezetben játszhatnak. Ne feledje, hogy a minőségi játszótéri berendezések mindig a gyermekek biztonságát és kényelmét helyezik előtérbe.

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés