NASA Űrhajó tematikájú játszótéri rugós játék -p3017

P3017

A NASA tematikájú játszótéri rugós játék egy modern és izgalmas játékeszköz, melyet a gyerekek nagy örömmel fogadnak. A játék kialakítása és színes megjelenése inspiráló és ösztönző a gyerekek számára. Emellett a rugók mozgása fejleszti a gyerekek koordinációját és egyensúlyérzékét. A NASA témájú dizájn pedig segít a gyerekeknek felfedezni és megismerni a világot, valamint érdeklődésüket felkelteni a tudomány iránt. Ez a játék remek választás minden olyan játszótér számára, ahol a gyerekek szórakoztató és fejlesztő környezetben játszhatnak.

  • Kifejezetten a NASA témájú játszótéri rugós játék tervezése és kivitelezése.

  • Rugalmas és biztonságos játszótéri elemek kialakítása a NASA témával összhangban.

  • Kreatív és interaktív játszótéri játékok fejlesztése a világűr felfedezésének inspirációjával.

  • Az űrkutatás iránt érdeklődő gyermekek számára tervezett játszótéri játékok kínálata.

  • A NASA témájú rugós játékok kialakítása a biztonság és szórakozás szempontjából.

 

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés