Dínó állatfigurás Játszótéri rugós játék -P3010

P3010

Sziasztok kis Dínók!

Ki ne szeretné a dinoszauruszokat? Nagy, félelmetes és izgalmas teremtmények, amik már rég eltűntek a Föld felszínéről. De most itt a lehetőség, hogy a kicsik is találkozhassanak velük! Az Őslények országa játszótéri rugós játékot minden kis dinórajongó imádni fogja. Ezek a Dínó figurák nem csak aranyosak, hanem őrült módon rugóznak is. Így a kicsiknek garantáltan nem lesz unalmas a játék!

Ha szeretnéd, hogy a gyereked is részese legyen ennek a dinoszaurusz őrületnek, akkor ne habozz, és szerezd be nekik ezt a fantasztikus játékot. Így a következő játszótéri kiruccanásnál garantáltan a legmenőbb kis dinórajongók lesznek!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tedd még izgalmasabbá a kicsik számára a játszóteret! Őslények országa, itt a dinoszauruszok birodalma!  HAJRÁ ÖNKORMÁNYZAT! SZEREZZ ÖRÖMET! HASZNOSAN!

  • Dínó állatfigurás Játszótéri rugós játék: Mert minden gyereknek jár egy kis „jurasszic park” élmény a játszótéren!
  • Outdoor Fitness Center: Itt nem csak a madarak fognak repülni, hanem te is, ha elkezded használni ezt a szuper kültéri edzőtermet!
  • Játszótéri rugós játék: Mert mi más lehetne jobb, mint egy jó kis ugrálás a dinoszauruszok között? Dinó a gyerekek birodalma!
  • Outdoor Fitness Center: Itt a természet az edződ, a friss levegő a motivációd, és a madarak az edzőpartnereid!
  • Dínó állatfigurás Játszótéri rugós játék: Itt a gyerekek nem csak játszanak, hanem kalandra indulnak a dinoszauruszok birodalmában!

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés