Shanky Játszótéri rugós hintaló kicsiknek -P3005

P3005

A shanky Rugós hintaló közterületi játszótereken, iskolákban és óvodákban való telepítésre, kis gyermekek számára.

 

A Shanky fantázianevű egyszemélyes rugós hintaló a játszótér legfiatalabb használóinak szól.

A masszív műanyag szerkezet, a kényelmes és tartós fogantyúk és a vastag rugó a legfontosabb jellemzői ennek a játéknak. Shaky rugós hintaló a Starmax cégtől. A készlet tartalmaz egy horgonyt is az összeszereléshez.

Szóval, a gyerekek imádják a játszóteret, igaz?

 Miért ne imádnák, amikor ott vannak a szuper shanky rugós játszótéri hintalók! Igen, igen, ezek a kis szörnyek, amikor rájuk ülsz, úgy rugóznak, hogy azt hinnéd, repülsz! Na jó, talán nem repülsz, de legalábbis nagyon jókat lehet velük szórakozni. És azt hiszem, a szülők is imádják őket, mert végre egy kis időre nyugodtan lehetnek, miközben a gyerekek hintáznak. Szóval, ha még nem próbáltad ki a shanky rugós játszótéri hintalót, akkor mielőbb csináld meg, mert garantálom, hogy te is fogsz vele szórakozni!

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés