Oroszlán figurás játszótéri rugós játék -P3007

P3007

Az Outdoor Fitness Center és a Starmax örömmel jelenti be az új Oroszlán figurás játszótéri rugós játékot. Ez a kiváló minőségű játék nemcsak szórakoztató és izgalmas, de biztonságos és strapabíró is. A gyerekek imádni fogják a szórakoztató oroszlán alakot, és a szülők nyugodtak lehetnek a játék biztonságossága miatt. Ez a játék tökéletes választás minden játszótér számára, és garantáltan hosszú órákra szórakoztatja majd a gyerekeket.

  • „Mi lenne, ha az oroszlán figurás rugós játék helyett egy óriás oroszlán lenne a játszótéren? Biztosan lenne néhány ijedős gyerek a környéken!”

  • „Ez a rugós játék olyan erős, hogy még az oroszlán is megijedne tőle! Vagy legalábbis a játékok közötti harcokon biztosan győzne.”

  • „Ha valaha unatkozol, csak ülj fel az oroszlán figurás rugós játékra, és úgy érezheted magad, mintha dzsungelben lennél. Csak vigyázz, nehogy megpróbáljon megenni valaki!”

  • „Ez az oroszlán figurás rugós játék olyan erős, hogy még a felnőttek is élvezhetik! De azért ne próbáld meg kihívni az igazi oroszlánt egy versenyre, mert az nem lenne fair játék.”

  • „Ha valaha úgy érzed, hogy az élet egy nagy cirkusz, ülj fel az oroszlán figurás rugós játékra, és legalább nevetni fogsz egy jót a mókás ugrálás közben!”

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés