Fancy Zárt rugós játszótéri hintaló -P3004

P3004

Fancy, Zárt Rugós Játszótéri Hintaló

A fancy, zárt rugós játszótéri hintaló egy remek választás gyerekek számára, akik szeretnek hintázni és játszani. Ezek a hintalovak biztonságosak és strapabíróak, így ideálisak a játszóterekre, iskola, óvoda és bölcsőde udvarokra.

A zárt kialakításnak köszönhetően a gyerekek biztonságban érzik magukat, és könnyedén ki tudják fejezni a kreativitásukat. A rugós szerkezet pedig lehetővé teszi a szabad hintázást, ami órákon át szórakozást biztosít a kicsik számára.

Ezek a hintalovak különböző színekben elérhetők, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Ha szeretnél egy igazán szórakoztató és biztonságos játékot a gyerekeknek, válaszd a fancy, zárt rugós játszótéri hintalovat a 1MOVE-tól.

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés