Ismerd meg az órát – oktató tábla játszótérre vagy óvodába -P3803

P3803

Az analóg óra edukációs panel egy fontos eszköz a gyerekek számára, hogy megtanulják az időt és az órák mutatását. Ez a vizuális eszköz segíti a gyerekeket abban, hogy megértsék az idő fogalmát és megtanulják az óramutatást. A panel segítségével könnyedén megfigyelhetik az óra mutatóinak mozgását és gyakorolhatják az idővel kapcsolatos képességeiket.

Az analóg óra edukációs panel segíti a gyerekeket abban, hogy megtanulják az órák mutatását és az idő fogalmát. Ezáltal fejleszti a gyerekek időérzékét és segít nekik eligazodni a mindennapokban. Ezért fontos eszköz a tanításban és a gyerekek fejlődésében.

Edukációs panelek

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés