A Méhek munkája játszótéri oktató panel gyerekek számára -P3809

P3809
  • Albert Einstein egyszer azt mondta: „Ha a méhek kipusztulnak, 4 évre rá az emberek is követik őket.” Ijesztően hangzik, de sokan még most sem tulajdonítanak komoly jelentőséget ezeknek az apró, szorgos kis élőlényeknek. Pedig az a helyzet, hogy nélkülük nem csak a világgazdaság, hanem az ökoszisztéma is teljesen felborulna, és ez beláthatatlan következményekkel járna.

  • Az edukációs táblák hasznos eszközök lehetnek a játszótéren, hogy a gyermekek játékos módon tanuljanak. Ezek a táblák interaktív és szórakoztató módon segíthetik a gyerekeket az alapvető matematikai, nyelvi és tudományos készségek fejlesztésében. Az ilyen táblák segíthetnek a gyerekeknek a számolás, írás, olvasás és az alapvető tudományos fogalmak megértésében. Emellett segíthetnek a kreativitás és a problémamegoldó képességek fejlesztésében is. Az edukációs táblák használata segíthet a gyermekeknek a játszva tanulásban, így érdemes fontolóra venni ezeknek a tábláknak a beszerzését a játszótérre.

Edukációs panelek

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés