Dobd a labdát edukációs panel -P3805

P3805

A sport edukációs gyerek panel olyan interaktív eszköz, amely segíti a gyermekeket a sportteljesítményük fejlesztésében. Az eszközön található különböző játékok, gyakorlatok segítségével a gyermekek könnyen elsajátíthatják a különböző sporttechnikákat és taktikákat. Emellett a panel interaktív módon segít a gyerekeknek megérteni a sportszeretet fontosságát, valamint az egészséges életmód és a csapatmunka jelentőségét. A sport edukációs gyerek panel segít a gyermekeknek abban, hogy élvezetesebbé tegyék a sportolást és fejlesszék a fizikai képességeiket, miközben tanulnak a sportolás alapjairól és az egészséges életmódról.

Edukációs panelek

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés