Autós Kormány és váltó edukációs panel -P3811

P3811

A kormánnyal szerelt edukációs játszótéri panel egy olyan fejlesztő eszköz, amely segíti a gyermekek kreativitásának és oktatásának fejlesztését. Ez a panel lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy játékosan tanuljanak és fejlesszék a kognitív képességeiket, miközben élvezik a szabadban töltött időt. A kormánnyal szerelt panel nem csak szórakoztató, de interaktív is, amely segíti a gyermekeknek a szem-kéz koordinációját és a problémamegoldó képességüket. A kormánnyal szerelt edukációs játszótéri panel egy nagyszerű befektetés a gyermekek jövőjébe, amely segít nekik a tanulásban és a fejlődésben.

Edukációs panelek

 

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés