„Hurok” Játszótéri süllyesztett trambulin szett 1M-set15

1M-Set 15

A játszótéri süllyesztett trambulin szett tervezésekor fontos szempont a megfelelő méret kiválasztása. Az ilyen típusú eszközök között a hurok formájú óriás 7,76m*7,76m-es trambulin igazán tekintélyes méretű, így kiváló választás lehet egy nagyobb játszótér számára.

Az ilyen tervezési folyamatokban az AutoCad és SketchUp tervezői file-ok nagy segítséget jelenthetnek, hiszen ezek a programok lehetővé teszik a tervezés és a méretek pontos meghatározását. A megfelelő tervezés segít abban, hogy a trambulin tökéletesen illeszkedjen a környezetbe, és biztonságosan használható legyen a gyerekek számára.

Ha tehát egy ilyen méretű süllyesztett trambulint tervezel a játszótérre, ne felejtsd el a megfelelő tervezői file-ok használatát, hogy biztos lehess abban, hogy a végeredmény minden szempontból tökéletes lesz.

A poliuretán felülettel kombinálva érdekes színhatásokat hozhatunk létre a játszótéren, ahol azon felül, hogy öröm a játék, a vidámság garantált, fontos kiemelni, hogy az erőteljes igénybevételnek is ellenáll, valamint vandálbiztos is.

A termék önállóan is megállja a helyét, de nagyobb játszótéri szettek elemeként is kiváló választás. A nyilvános és szabadon látogatható területeken kifejezetten ajánlott, például parkok, iskolák, óvódák, játszóterek és egyéb sportlétesítmények mosolyt keltő eszközeiként.

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

A kiválasztott eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját