Süllyesztett Trambulin „Kis Négyzetes Kráter” 1M-T80RS

1M-T80RS

A Földbe süllyeszthető vagy beépíthető trambulin 80 cm-es ugráló felülettel egy kiváló lehetőség a kertek, udvarok és közterületek számára is. Ez a trambulin lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy biztonságosan ugráljanak és játszhassanak anélkül, hogy a trambulin nagy helyet foglalna el a kertben. Emellett esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz a környezetnek. A földbe süllyeszthető változat tovább növeli a biztonságot és a stabilitást, mivel a trambulin szinte egy síkban van a talajjal. A beépíthető trambulinok pedig könnyen illeszthetők a kert kialakításához, Játszótérhez, Sport parkhoz és minimális helyet foglalnak el. Összességében tehát ez a trambulin típus ideális választás lehet minden olyan család és közterület számára is akik szeretnék, hogy gyermekeik biztonságosan és szórakozva töltsék az idejüket a szabadban.

A poliuretán felülettel kombinálva érdekes színhatásokat hozhatunk létre a játszótéren, ahol azon felül, hogy öröm a játék, a vidámság garantált, fontos kiemelni, hogy az erőteljes igénybevételnek is ellenáll, valamint vandálbiztos is.

A termék önállóan is megállja a helyét, de nagyobb játszótéri szettek elemeként is kiváló választás. A nyilvános és szabadon látogatható területeken kifejezetten ajánlott, például parkok, iskolák, óvódák, játszóterek és egyéb sportlétesítmények mosolyt keltő eszközeiként.

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

A kiválasztott eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját