Játszótér szett „Az Amőba kis ház „- P1140

P1140

Az amőba kis ház játszóterén számos lehetőség várja a gyerekeket, hogy kreatívan és aktívan töltsék az idejüket. Az edukációs táblán amőbázhatnak, a csúszdán lecsúszhatnak, felmehetnek a kis házba mászófalon, lépcsőn vagy kötél létrán. Ezek a tevékenységek nemcsak szórakoztatóak, de fejlesztik a gyerekek mozgáskoordinációját és problémamegoldó képességét is.

Az amőba kis ház játszóterén való játék remek lehetőség a gyerekek számára, hogy kipróbáljanak új dolgokat és fejlesszék készségeiket. Emellett a friss levegőn való mozgás is pozitív hatással van az egészségükre és jó közérzetükre.

Az amőba kis ház játszóterén való időtöltés mind a szórakozás, mind a fejlődés szempontjából kiváló választás a gyerekek számára. Bátorítjuk Önöket, hogy látogassanak el hozzánk és élvezzék a különböző játéklehetőségeket, amelyeket kínálunk! 

  • Tervezd be ezt a szettet a köztéri parkba a tervezői AutoCad és SketcUp file-okkal, amiket letölthetsz innen az oldalról! 

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Az edukációs táblán amőbázhatnak, a csúszdán lecsúszhatnak, felmehetnek a kis házba mászófalon, lépcsőn vagy kötél létrán.

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés