Játszótéri szett ” A kis béka vár ” -P1104

P1104

A kis béka vár (P1104) játszótéri csúszdás szett egy több tematikájú összeállítás, mely kifejezetten kisgyermekek számára készült. Ez a játékeszköz rendkívül sokoldalú és szórakoztató lehetőségeket kínál a kicsik számára. A szett magában foglalja a csúszdát, mely a gyermekek számára izgalmas és biztonságos szórakozást nyújt. Emellett tematikus elemekkel is rendelkezik, melyek segítségével a gyerekek fantáziájuknak és kreativitásuknak szabadon engedhetik a szárnyát. A kis béka vár (P1104) játszótéri csúszdás szett ideális választás a kisgyermekek számára, hiszen segíti fejlődésüket és örömteli időtöltést biztosít számukra.

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Tematikus játszótéri szett csúszdákkal

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés