Aktív játszótéri mászóka szett „Oszlop és háló” -P5007

P5007

Sziasztok játszótéri hősök!

Ti is unjátok már, hogy a gyerekek csak a telefonjukat nyomkodják egész nap? Nos, itt a megoldás! Azt hinnétek, hogy csak a kisgyerekeknek való ez az aktív játszótéri mászóka szett, de tévedtek! Ez a cucc valóban megmozgatja a kicsiket és a nagyobbakat is. Még a szomszéd Józsi bácsi is bejönne egy kis mászókázásra, ha nem lenne olyan merev a háta.

Aztán ott van az az igazi fitnesz mászóka hálóval, húzódzkodóval, vízszintes létrával és kapaszkodókkal. Ez a cucc már-már olyan, mintha egy katonai akadálypályán lennénk! Szóval ha unatkozol, vagy csak szeretnél egy kis izgalmas edzést csinálni, akkor ezt a játszótéri szettet neked találták ki.

Szóval ne habozz, vásárold meg te is ezt az aktív játszótéri mászóka szettet, és élvezd a szabadban töltött időt, miközben a gyerekek fáradhatatlanul másznak és ugrálnak rajta!

  • Még a kicsik is úgy fognak mászni, mint a majmok!
  • Ezzel a szettel a gyerekek úgy fognak kapaszkodni, mint a pókember!
  • Aztán majd húzódzkodnak, mint a katonák az edzőteremben!
  • Egyenesen a dzsungel közepe az udvaron!
  • Itt minden gyerek olyan erős lesz, mint Tarzan!

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés