Aktív játszótéri mászóka ” A Modern sport Doboz” -P5003

P5003
Az aktív mászóka egy valódi kihívás
1MOVE aktív mászóka szett

Az aktív játszótéri mászóka szett egy fantasztikus lehetőség a gyerekek számára, hogy szórakozzanak és egészségesen mozogjanak egyszerre. Ez a szett nemcsak szórakoztató, de fitnesz eszközként is szolgálhat a gyerekek számára.

A szett tartalmaz köteleket, húzódzkodókat, aktív mászó táblát és kötél tölcsért a közepén. Ezek az elemek segítenek a gyerekeknek fejleszteni az erőt, állóképességet és koordinációt.

A játszótéri mászóka szett mérete 2.5m x 2.5m és 2.1m magas, így ideális a kisebb kertekbe vagy udvarokba is.

Összességében ez a szett egy izgalmas és egészséges szórakozási lehetőség a gyerekek számára, amely segít nekik fejleszteni az erőt és a mozgáskoordinációt.

 

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Az aktív mászóka egy valódi kihívás

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés