Aktív Játszótéri mászóka szett „Oszlop és létra” -P5006

P5006

Sziasztok sportrajongó kisgyerekes szülők!

Megérkezett a legújabb játék a játszótérre, amivel garantáltan lefárasztjuk a kicsiket és még mi is kicsit mozgunk! Az Aktív Fitnesz mászóka szett „Oszlop és létra” nevű újdonsága mostantól elérhető, és garantáltan felhúzza a kis sportolókat! Nem lesz több unalmas hintázás vagy csúszdázás, itt a lehetőség a kihívásra és a fejlődésre! Ráadásul, ha a gyerekek elfáradnak, te is kipróbálhatod, és garantáltan rájössz, hogy még mindig nem vagy olyan ügyes, mint régen. Szóval ne habozz, szerezd be az Aktív Fitnesz mászóka szettet, és hagyd, hogy a kicsik meghódítsák a „Oszlop és létra”-t!

  • „Minden gyerek álma, hogy meghódítsa a világot – vagy legalább a játszóteret ezzel a mászóka szettel!”
  • „Ezzel a szettel minden gyerek úgy érezheti magát, mintha egy igazi hegymászó lenne – csak épp a játszótéren!”
  • „Az ‘Oszlop és létra’ mászóka szett: a legjobb módja annak, hogy a gyerekek aktívan töltsék az időt, miközben szórakoznak!”
  • „Ez a mászóka szett olyan izgalmas, hogy még a szülők is beállhatnak sorba, hogy kipróbálják!”
  • „A gyerekek imádni fogják ezt a mászóka szettet – és te imádni fogod, hogy végre elfáradnak és elalszanak este!”

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés