Aktív játszótéri mászóka szett „A Mókás Három fal” -P5001

P5001
Aktív mászóka
játszótéri mászóka

Sziasztok mászókák!

Ti is imádjátok a mászókákat? Na persze, hogy igen, hiszen miért ne mászna valaki három falon egyszerre, ugye? Nos, ha te is szereted a kihívásokat, akkor neked való a három részes aktív játszótéri mászóka szett! Ezzel a szettel nem csak mászhatsz, de még sorban is megmászhatod a három külön falat. Mert mi az a kihívás, ha nem mászol meg három falat egyszerre, igaz?

A szett tartalmaz egy mászófalat, egy kötél hálót és egy tárcsás kötél mászókát. Így garantáltan nem fogsz unatkozni a játszótéren! Szóval ha már unod a sima mászókákat, próbáld ki ezt a kihívást! Ki tudja, talán te leszel az új mászókirály a játszótéren!

Szóval ne habozz, szerezd be ezt a szuper szettet, és had mutassák meg mindenkinek, hogy is kell három falon mászni egyszerre! Hajrá mászókák! Hajrá Önkormányzatok!

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés