Helikopter és tűzoltóautó tematikus játszótér P3402

P3402

A modern játszótéri eszközök folyamatos fejlesztésével újabb és izgalmasabb lehetőségek nyílnak a gyerekek számára a szabadidős tevékenységek során. Az egyik ilyen újítás a szuper tematikus játszótéri eszköz, melynek A modern játszótéri eszközök folyamatos fejlesztésével újabb és izgalmasabb lehetőségek nyílnak a gyerekek számára a szabadidős tevékenységek során. Az egyik ilyen újítás a szuper tematikus játszótéri eszköz, melynek egyik fele egy lenyűgöző helikopter kötél létrával, míg a másik fele egy tűzoltó autó speciális tűzoltó létrával. Az eszköz elején egy izgalmas mászófal található, melyet a végén egy hosszú csúszda követ. Ezek az új játszótéri eszközök nemcsak szórakoztatóak, de segítik a gyerekek mozgásfejlődését és kreativitásuk kibontakozását is. A szuper tematikus játszótéri eszközök emellett a biztonságos játékot is garantálják, így minden gyermek számára ideális választás lehetnek a szabadidős tevékenységek során.

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Tematikus játszótéri eszköz Helikopter és tűzoltó autó P3402

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés