Utcabútor Sakk & Ki nevet a végén játék asztal és pad -P8402

P8402

A sakkasztal utcabútor egy kiváló választás a közterek és parkok számára. Ezek a bútorok nemcsak esztétikusak, de strapabíróak is, így hosszú éveken át szolgálják a közösséget. A sakkasztalak kiváló lehetőséget kínálnak a társasjátékokra és a közösségi eseményekre, így hozzájárulnak a helyi közösség összetartásához. Ne feledje, hogy a sakkasztal utcabútorok kiválasztásakor fontos figyelembe venni a környezetvédelmi szempontokat is, és olyan minőségi termékeket választani, amelyek hosszú távon is megőrzik esztétikus megjelenésüket. Válassza a sakkasztal utcabútorokat a közösségi terek szép és funkcionális berendezéséhez!

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés