Homokozó asztalkával 240×240 cm – P3205

P3205

A 1MOVE játszótéri homokozó box ideális választás minden olyan közpark, Önkormányzat, pályázat, iskola, óvoda és bölcsőde számára, akik szeretnék biztosítani a gyermekek biztonságos és szórakoztató homokvár építését. Ez a 237×237 cm-es méretű homokozó box elegendő teret biztosít a gyerekeknek a játékhoz és a homokvár építéshez. Strapabíró kivitelezésének köszönhetően hosszú távon kiváló választás a szabadtéri játékokhoz.

A homokozó box könnyen telepíthető és karbantartható. A masszív szerkezet és a minőségi anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a biztonságos játékot. A gyerekek örömüket lelik majd a homokozásban, miközben a szülők nyugodtan figyelhetik őket a játszótéren.

Vásárolja meg a 237×237 cm-es játszótéri homokozó boxot ma, és biztosítsa gyermekének a kiváló minőségű és szórakoztató játékélményt!

 

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés