Kungfu Panda két személyes, dupla játszótéri rugós játék P3019

P3019

A Kungfu Panda két személyes, dupla játszótéri rugós játék kiváló választás lehet a gyerekek számára, akik szeretnének együtt játszani és mozogni. Ez a játék nemcsak szórakoztató, de segít a gyerekeknek fejleszteni az egyensúlyérzéküket és koordinációjukat is. Emellett a Kungfu Panda karakterei örömet és izgalmat hoznak a játékba, így garantáltan leköti majd a gyerekek figyelmét. A dupla játszótéri rugós játék lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek egymással versengjenek, vagy éppen együttműködjenek, így segítve a szociális készségeik fejlődését is. Összességében, a Kungfu Panda két személyes, dupla játszótéri rugós játék ideális választás lehet a szülők számára, akik szeretnék, hogy gyerekeik egyszerre szórakozzanak és fejlődjenek.

  • Kungfu Panda két személyes, dupla játszótéri rugós játék ideális választás a gyermekmozgás fejlesztésére.

  • A játék kiváló lehetőséget biztosít a gyermekek számára a szabadidő aktív eltöltésére és a kreativitás fejlesztésére.

  • A Kungfu Panda játszótéri játék magas minőségű anyagokból készül, biztonságos és tartós kialakítással rendelkezik.

  • A játék segíti a gyerekeket a koordináció, egyensúly és motorikus készségek fejlesztésében.A dupla rugós rendszer extra szórakozást és kihívást nyújt a gyermekek számára

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés