Iránytű – ismertető edukációs panel -P3807

P3807

Az iránytűvel szerelt edukációs játszótéri panel egy új és innovatív megoldás, amely segíti a gyerekeket az irányok és a térkép olvasásának megtanulásában. Ez a modern eszköz lehetővé teszi, hogy a gyerekek interaktív módon tanuljanak és fejlesszék térbeli tájékozódásukat. Az ilyen típusú oktatási eszközök fontos szerepet játszanak a gyerekek kognitív fejlődésében, és segítenek abban, hogy játékosan sajátítsák el az alapvető tájékozódási készségeket. Az iránytűvel szerelt edukációs játszótéri panel remek lehetőséget kínál a gyerekek számára, hogy aktívan részt vegyenek a tanulási folyamatban, miközben élvezik a játékot és a szabadidőt. Ez az eszköz tehát nemcsak szórakoztató, hanem hasznos és tanulságos is a gyerekek számára.

Edukációs panelek

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés