„Kozmosz” Tematikus játszótér -P1504

P1504

„Ha szülőként tekintek, egy a lakóhelyemhez közeli játszótérre, akkor valami ilyesmit szeretnék olvasni róla kedves Önkormányzatok! Minden tisztelettel, Remélem szülőként és felelős döntéshozóként is egy a rugó sémája amivel működünk.”

Ma egy fantasztikus játszótérről szeretnék beszélni nektek, amit nemrég fedeztünk fel a városban. Ez a játszótér olyan sokféle kiegészítő elemmel rendelkezik, hogy a gyerekeknek egy egész napra való elfoglaltságot biztosít.

Először is, van itt egy hatalmas csúszda, amin a gyerekek órákon át tudnak szórakozni. Emellett van egy mászóka, ahol kiélhetik a kalandvágyukat, valamint egy búvó alagút is, ahol rejtekhelyeket találhatnak.

De a legjobb része ennek a játszótérnek az, hogy van egy kötélmászó is, amit a gyerekek imádnak használni. Emellett van egy naprendszert bemutató edukációs tábla is, ahol a gyerekek tanulhatnak a bolygókról és csillagokról.

Összességében ez a játszótér minden olyan elemet tartalmaz, ami örömet, szórakozást és tanulási lehetőséget nyújt a gyermekeknek. Mindenképpen érdemes ellátogatni ide a következő hétvégén!

Remélem, ti is találtok egy ilyen fantasztikus játszóteret a közelben, és sok-sok felhőtlen pillanatot tudtok majd ott eltölteni a gyerekekkel.

Addig is, szép napot mindenkinek!

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Kozmosz űrhajós játszótér

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés