Szett „Start”

Set-S15

Az outdoor fitness center és a street workout start szett kiváló lehetőséget kínál a legaktívabb kezdéshez. Ezek a modern edzéseszközök lehetővé teszik, hogy a sportolók szabadon és kényelmesen végezhessék edzéseiket a szabadban. Az ilyen típusú felszerelések segítenek abban, hogy az emberek egészséges életmódot folytassanak, erősítsék izmaikat és javítsák állóképességüket. Emellett a street workout eszközök segítségével könnyedén lehet kombinálni a különböző gyakorlatokat, így változatosabbá téve az edzéstervet. Összességében elmondható, hogy az outdoor fitness center és a street workout start szett ideális választás mindazok számára, akik aktív életmódot folytatnak és szeretnék kihasználni a szabadban rejlő lehetőségeket az egészségük megőrzése érdekében.

start Street Workout szett

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Érdeklődjön Street workout Szettjeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Ajánlatkérés

Eséscsillapító
felület

Az eszközök telepítése során, eséscsillapító felületet készítünk. Válassza ki a nálunk elérhető és Önnek legmegfelelőbb felület típust! EPDM + SBR öntött gumi felület a R.A.L. szín skála minden színében, esésvédelmi gumilapok, homok, mulcs vagy faháncs.