Szett „6Pack”

Set-S13

A 6Pack Street Workout önsúlyos edző szett kiváló lehetőséget kínál az emberek számára, hogy szabadtéri környezetben végezhessenek hatékony edzéseket. A közparkok vagy fitnesz parkok ideális helyszínt jelentenek ennek a felszerelésnek a telepítésére, hiszen lehetőséget biztosítanak az emberek számára, hogy ingyenesen használhassák a készülékeket. Emellett a szabadtéri edzés pozitív hatással lehet az emberek mentális és fizikai egészségére is. Ezért fontos lenne, hogy minél több ilyen felszerelés kerüljön elérhetővé a közparkokban és fitnesz parkokban, hogy támogassuk az egészséges életmódra való törekvést.

6pack Street Workout szett

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Érdeklődjön Street workout Szettjeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Ajánlatkérés

Eséscsillapító
felület

Az eszközök telepítése során, eséscsillapító felületet készítünk. Válassza ki a nálunk elérhető és Önnek legmegfelelőbb felület típust! EPDM + SBR öntött gumi felület a R.A.L. szín skála minden színében, esésvédelmi gumilapok, homok, mulcs vagy faháncs.