Kaland szett

P1197

“Az izgalmas kaland”

A “kaland“ játszótéri kollekciónk olyan 7-14 éves kor közötti gyerekek számára készült, akik a képességüknek megfelelő igazi kalandos kihívásokkal teli élményt keresnek a játszótéren. Ez az eszköz önmagában egy kaland park a számos kötél- és mászó elemével, mint a mászófalak, magasra emelt kötélhidak, cső- és síkcsúszda, vagy az egyedi mászó tölcsér. A magas és biztonságos toronyból mindent látni lehet, így kiváló megfigyelő pont a fiatal felfedezők számára. Ez az igazi városi mini Kaland park az ívelt tartó elemeivel a játszótér kiemelkedő és meghatározó formája, ami különleges bájával gazdagítja és teszi jellegzetessé a modern városi környezetbe illő játszótereket.

Ez a különleges játszóeszköz jó hatással van a kalandorok fizikai és mozgás képességére, elősegíti az egészséges életmódot és támogatja a közösségi integrációt.

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés