Dupla játszótéri Hinta – P2002

P2002

„Egy hinta nem elég? Nem probléma! A dupla játszótéri hinta megoldja a kettős hintázás dilemmáját! Két hinta, egy játékterület, végtelen szórakozás!”

A játszótéri hinták mindig nagy népszerűségnek örvendenek a gyerekek körében, de miért ne lehetne még több szórakozásuk egyszerre? A dupla játszótéri hinta kiváló választás lehet, mert egyszerre két gyerek is hintázhat rajta, így senki sem marad le a mókából.

Ez a hinta két részből áll: egy beülős hintából a kicsiknek, és egy lapülőkés hintából a nagyobbaknak. Így mindenki megtalálja a számára megfelelő módot a hintázásra. A dupla játszótéri hinta nemcsak szórakoztató, de segít abban is, hogy a gyerekek fejlesszék az egyensúlyérzéküket és koordinációjukat.

Ha szeretnénk, hogy a játszótérünk még vonzóbb legyen a gyerekek számára, érdemes fontolóra venni a dupla játszótéri hinta beszerzését. Így garantáltan sokkal több mosoly lesz látható a gyerekek arcán, és még több boldog pillanatot élhetnek át a hintázás közben.

Válassz beülőt: laphinta, babahinta vagy fészekhinta
Válassz hintaállványt: festett acél, rozsdamentes acél vagy fa szerkezet

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés