Fészek, lapülős és biztonsági beülős játszótéri Hinta – P2005

P2005

A három személyes hintánk :

Fészek hinta, lapülős és biztonsági beülős játszótéri Hinta

A játszótéri hinták egyre népszerűbbek a családok körében, hiszen kiváló lehetőséget nyújtanak a szabad játékra és mozgásra. Az egyik legnépszerűbb típus a 3 személyes, fészek hinta, mely különleges kialakításával és biztonságos használatával kiemelkedik a többi közül.

Ez a hinta ideális választás olyan gyermekek számára, akik szeretnek együtt játszani és együtt szórakozni. A fészek hinta kényelmes ülésekkel rendelkezik, így a gyerekek biztonságban és kényelemben élvezhetik a hintázás élményét. Emellett lapülős és biztonsági beülős kialakításának köszönhetően könnyen és biztonságosan használható a legkisebbek számára is.

Ez a játszótéri hinta kiváló választás lehet minden olyan szülő számára, aki szeretné, hogy gyermekei aktívan és biztonságos körülmények között szórakozzanak. A 3 személyes, fészek hinta remek lehetőséget kínál a szabad játékra és a szabadidő hasznos eltöltésére.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezze be Ön is nálunk a játszótéri hintáját közparkba, játszótérre, akár pályázat útján a faluprogram keretein belül.

Gondoljon az Outdoor Fitness Center termékeire a fejlesztései során!

Válassz beülőt: laphinta, babahinta vagy fészekhinta
Válassz hintaállványt: festett acél, rozsdamentes acél vagy fa szerkezet

Kivitel
megfelelőség

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés