Játszótér szett „komplett tengeri kaland” – P1109

P1109

Sziasztok tengeri kalandorok!

Na, ki gondolta volna, hogy egy komplett tengeri várban lehet csúszda, lépcső, kötélháló, iránytűs edukációs tábla, zászlós árbóc és még tengeri kormánykerék is? Ez olyan, mintha egy álom valóság lenne! Már látom magam előtt, ahogy a csúszdán lecsúszom, majd felszaladok a lépcsőn, közben megállva nézegetem az iránytűt, majd felmászok a kötélhálóban, hogy kiülhessek a zászlós árbócra és irányítsam a tengeri kormányt. Hűha, ez valóban egy igazi tengeri kaland lenne!

Nem is tudom, hogy lehetne ezt a tengeri várat még jobbá tenni. Talán egy hatalmas cápát is lehetne beleengedni a medencébe, vagy egy kincsesládát rejtene el valahol a várban. De azt hiszem, így is tökéletes a tengeri vár, és már alig várom, hogy kipróbáljam!

Ti mit szólnátok egy ilyen tengeri kalandhoz? Melyik részét próbálnátok ki először? 

Írjátok meg nekünk, hogy ti melyik játszóteret szeretnétek a településetekre!

HELLÓ ÖNKORMÁNYZAT! PÁLYÁZZATOK RÁNK!

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Tengeri kaland játszótér

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés